Stal Brouwer Auctions veilt 13/09/2020 een exclusief Embryo Emir R uit de moeder van “Hello Senator”

Stal Brouwer Auctions veilt 13/09/2020 een exclusief Embryo Emir R uit de moeder van “Hello Senator”

Stal Brouwer Auctions veilt 13/09/2020 een exclusief Embryo Emir R uit de moeder van “Hello Senator” 1280 853 Stal Brouwer Auctions

Op 12 (dressuur) & 13 (springen) september veilt Stal Brouwer Auctions, in de combinatie van live – en online bieden, ruim 145 veulens op locatie Kerkemeijer in Borculo.

Tot op heden beperkte Stal Brouwer Auctions zich tot het veilen van de veulens, maar ingegeven door de erg succesvolle live – & online veiling in Houten wordt nu op 13/09/2020 een exclusief embryo aangeboden van Emir R uit de moeder van de 1.65 m springende en uitermate succesvolle “Hello Senator” van Scott Brash.

De uitbreiding naar de online veiling in combinatie met het traditionele veilen was in Houten succesvoller dan de gebroeders Brouwer in eerste instantie hadden gedacht: “Het online kanaal brengt toch een nieuw koperspubliek naar onze veiling en daarmee wordt het voor iedereen weer interessanter. Onze uitdaging wordt nu om het voor iedereen (kopers en verkopers) interessant te houden, maar daarover hebben we geen zorg. Met dit top embryo van de hengst Emir R x Indoctro x Purioso hebben we een eerste mooie stap gezet in een voor onze veiling aanvullende stap! Online meebieden kan na registratie.”